BYD lanceert reeks nieuwe krachtpatsers en oplaadsysteem • Warehouse Totaal Ga naar hoofdinhoud

BYD lanceert reeks nieuwe krachtpatsers en oplaadsysteem


BYD voegt een aantal nieuwe vorkheftrucks toe aan zijn gamma. De nieuwelingen variëren van groot tot klein. De Chinezen lanceren ook een nieuw oplaadsysteem.

De nieuwe heavy-duty BYD ECB 70/80 is het vlaggenschip van BYD aangdreven door een krachtige batterij. De ECB70/80 van BYD, met een hefvermogen tot 8 ton, overtreft de prestaties van de modellen die hij vervangt, zonder de nadelen aldus de Chinese producent. BYD claimt dat de ECB70/80 ongeveer € 7- € 8 per uur goedkoper in gebruik dan een dieselequivalent.

Driewielige heftrucks

De BYD ECB20S is de nieuwste driewielige vorkheftruck met contragewicht. De truck wordt geleverd met twee batterijopties. Daarnaast komt BYD met de nieuwe BYD SEF 35, een model uit de BYD SEF-reeks van vierwielige vorkheftrucks met contragewicht.

Pallettruck

Met hefvermogens tot 2 ton, heeft de BYD PTP20P elektrische pallettruck een vast zitplatform en zijpanelen. De PTP20P is in staat om een snelheid van 5 m/s onbelast te halen.

De nieuwe BYD PTW20Si is een meelooppallettruck met een nominale capaciteit van 2000 kg, gericht op intensief gebruik in winkels en magazijnen. Dankzij de standaard ingebouwde oplader biedt de BTW20Si een langere werking op een enkele lading in vergelijking met zijn concurrenten, claimt BYD.

Nieuwe Smart Chargers

Om zijn vorkheftrucks zo efficiënt te laten werken, heeft BYD ook een reeks slimme batterijladers ontwikkeld. Het echte voordeel van de BYD 80V200A driefasige oplader ligt volgens BYD in de mogelijkheid dat die programmeerbaar is waardoor klanten gemakkelijk kunnen schakelen tussen 100A en 200A, of een aangepast laadvermogen kunnen selecteren. Dit elimineert de noodzaak voor meerdere opladers.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven