Ga naar hoofdinhoud

Arrow heeft grootste shuttlesysteem van Vanderlande in gebruik


Arrow heeft een nieuw magazijn in Venlo geopend. Het dc is niet alleen groot qua omvang, indrukwekkender is misschien nog wel het shuttlesysteem. Arrow beschikt over de grootste installatie op de Europese markt tot nu toe van ADAPTO, het op shuttles gebaseerde geautomatiseerde opslag- en ophaalsysteem van Vanderlande.

Het ultramoderne distributiecentrum van Arrow Electronics is deze zomer geopend en is een van de grootste magazijnen van het bedrijf ter wereld.

ADAPTO shuttle Vanderlande

 Arrow heeft geïnvesteerd in de nieuwste logistieke technologie en infrastructuur om haar klanten en leveranciers te helpen een betere time-to-market te realiseren. Het kloppend hart is ADAPTO van Vanderlande.

Deze geautomatiseerde goods-to-person-oplossing inclusief 7 kilometer transportbanden levert het product rechtstreeks aan de operator. Hierdoor is het overbodige handmatige werk sterk verminderd, evenals de tijd tussen twee picks. De nauwkeurigheid van het orderverzamelen, de doorvoercapaciteit en de algemene arbeidsomstandigheden zijn aanzienlijk verbeterd.

Meld je nu aan voor onze gratis nieuwsbrief
en blijf op de hoogte van al het nieuws over interne logistiek

Aanmelden

“We zijn verheugd om de meest ambitieuze en omvangrijke uitrol van onze ADAPTO-oplossing tot nu toe in Europa te zien”, voegt Terry Verkuijlen, Executive Vice President Warehouse Solutions, Vanderlande toe. “Behalve dat Arrow onder de indruk was van onze innovatieve technologieën, koos Arrow ervoor om met ons samen te werken omdat we ons inzetten voor gezamenlijke ontwikkeling. Het doel is om samen steeds beter te worden.”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven