Marktnieuws

Met of zonder Ozon reinigen

Factory Cat MAG-HD.

Factory Cat heeft met de Zero 3 een nieuwe manier van reinigen met ozontechniek. Dit heeft een remmende anti-bacteriële werking en rekent grondig af met schimmels en vieze geuren zonder gebruik van schoonmaakmiddelen. Het is in één gang chemie en geurvrij reinigen met de schrobzuigmachine.

Factory Cat heeft haar innovatie op basis van Ozon de naam Zero3 gegeven. De Zero 3 rekent naast vuil en vloerverontreiniging ook af met bacteriën en schimmels. Door Zero3 komt er geen vervuiling uit de vacuümmotor, waardoor er geen bacteriën uitstoot in de ruimte is. Hij rekent direct af met geuren die in de werkruimte en/of in het afvalwater komen. Dit concept wordt Green Cleaning genoemd. Dit is beter voor de mens, het milieu en levert een beter schoonmaak-resultaat op. Indien op de vloer olie en/of vetten aanwezig zijn, kan gebruik gemaakt worden van aan boord zeep. In dit geval blijft de ozon ook actief.

Aantal segmenten

Feitelijk kan iedereen reinigen met Zero3, die grondig, effectief en omgevingsvriendelijk schoonmaakt. Desondanks zijn er een aantal segmenten waarbij reinigen met Zero3 een basisvereiste zou moeten zijn. Denk bijvoorbeeld aan bedrijven waar met voedsel wordt gewerkt, diervoeder of eindproducten die gevoelig zijn voor bacteriën en schimmels. Ook in bedrijven waar sterke geuren hangen, werkt het Zero3 concept goed.

Werking

Zero3 kan op iedere nieuwe Factory Cat reinigingsmachine gebouwd worden. Op zowel de achterloop- als de opzitmodellen. De machine krijgt de Zero3 ozongenerator ingebouwd. Eenvoudig uitgelegd: Zero3 ontstaat door een zuurstofmolecuul te laten ontwikkelen tot een ozonmolecuul, waarmee wordt reinigen.

Inschrijven nieuwsbrief

Gerelateerde berichten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven