Marktnieuws

Frédéric Zielinski (39) gaat het team van Savoye versterken om een versnelde ontwikkeling van nieuwe intralogistieke oplossingen te bewerkstelligen. Zielinski kent een lange carrière in de intralogistiek en heeft de afgelopen 15 jaar gewerkt bij Swisslog.

Zielinski werkte sinds 2004 in de Verenigde Arabische Emiraten voor Swisslog. Eerst als engineer, later werd hij er development manager. Hij keert terug naar zijn geboortestreek om te gaan werken voor  Savoye. De Fransman wordt verantwoordelijk voor de groei en positionering van het bedrijf in zowel thuismarkt Frankrijk als het buitenland. Het doel is om de leidende positie in intralogistieke oplossingen in Frankrijk te behouden en het marktaandeel op de internationale markt te vergroten.

“Ik ben erg blij om mijn internationale ervaring te kunnen delen bij een overzichtelijk en snelgroeiend bedrijf als Sayove. Ik ben van plan om onze positie internationaal te versterken en om de kwaliteit van onze innovatieve oplossingen voor ‘intralogistiek 4.0’ te promoten”, aldus de nieuwe aanwinst.

Inschrijven nieuwsbrief

Gerelateerde berichten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven