Marktnieuws

In een distributiecentrum in Nijmegen heeft woensdagochtend brand gewoed. De brandmeester was er relatief snel bij en gaf rond 08.40 uur het sein brand meester. Er zijn geen gewonden gevallen.

Hoe de brand in het pand van HSF Logistics is ontstaan, is nog niet bekend. De brandweer sprak in een interview met De Gelderlander van ‘een zeer grote’ brand: “We hebben daarom groot opgeschaald. De inzet is om de brand binnen te houden en dat lijkt succesvol (te verlopen, red.)”, aldus een woordvoerster.

“In het pand worden kunststof kratten gewassen. Als die gaan branden, krijg je vervelende rook voor de omgeving. We hebben groots ingezet om dat te voorkomen.” Volgens De Gelderlander waren er in ieder geval vier tankauto’s, twee hoogwerkers en een grootschalig watertransport aanwezig.

De directie van HSF Logistics heeft via Facebook een eerste reactie achtergelaten: “Zeer veel respect en dank voor de brandweerdiensten uit de regio en autoriteiten.”

HSF Logistics

HSF Logistics is een logistiek dienstverlener die gespecialiseerd is in het opslaan en vervoeren van koel- en vriesproducten. Het bedrijf is niet alleen aanwezig in Nijmegen, maar ook in Winterswijk, Barendrecht, Duitsland, Engeland en Polen.

Inschrijven nieuwsbrief

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven