Marktnieuws

Yusen Logistics breidt haar activiteiten in Nederland uit met een tweede dc in Moerdijk. Het warehouse van 24.000 vierkante meter wordt aangevuld met 3.550 vierkante meter mezzanine en 1200 vierkante meter kantoorruimte. Toegang tot het warehouse wordt verschaft via 24 laaddocks. Het dc moet eind 2020 operationeel zijn.

Het logistieke complex is gelegen op het Moerdijk Business Park in West-Brabant, de vierde en meest inlands gelegen zeehaven van Nederland. De locatie biedt uitstekende verbindingen met de havens van Rotterdam en Antwerpen, de luchthavens Schiphol en Brussels-Zaventem, alsmede multimodale doorvoermogelijkheden naar bestemmingen landinwaarts in Europa.

State-of-the-art

In dit state-of-the-art warehouse zal Yusen Logistics de opslag en logistieke activiteiten voor verschillende opdrachtgevers uit uiteenlopende marktsectoren onderbrengen en kan verdere groei van deze klanten gefaciliteerd worden. Tevens zal Yusen op de nieuwe vestiging in Moerdijk ecommerce activiteiten ontwikkelen.

Efficiëntere supply chain

Bruno Jacques, Managing Director Yusen Logistics Benelux & Nordics: “Met de opening van dit nieuwe warehouse onderstrepen wij onze sterke toewijding om onze klanten hoogwaardige logistieke diensten te leveren. Het uitbreiden van onze activiteiten in de regio Moerdijk is qua locatie de ideale keuze om de business van onze klanten te faciliteren en in hoge mate bij te kunnen dragen aan de efficiency van hun supply chain.”

Bruno Jacques: “Dit is de ideale keuze.”

Alles erop en eraan

Begin 2019 opende Yusen Logistics haar eerste dc in Moerdijk. Door op hetzelfde businesspark nu een tweede warehouse te openen creëert het bedrijf een centraal in Nederland gelegen logistieke campus met alle voordelen van dien, zoals flexibele personeelsinzet, consolidatie van activiteiten, efficiencyverbetering en vereenvoudiging van organisatiestructuur.

Meer informatie: Yusen Logistics (Benelux) BV

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven