Marktnieuws

Greetz heeft de prijs voor de Logistieke Webshop van 2019 gewonnen. De wenskaartendienst troefde Your Surprise af. Ook dat bedrijf richt zich op de verkoop van (gepersonaliseerde) cadeaus. De derde genomineerde was schoenenretailer Omoda. 

De jury beoordeelde de finalisten op de criteria ‘klantgerichtheid’, ‘ketenregie’, ‘duurzaamheid’ en ‘innovatie’. Wat bij Greetz opviel, was dat het logistieke proces complex in elkaar zit: producten moeten immers worden gepersonaliseerd en de voorraad wordt op meerdere locaties beheerd. Greetz scoorde ook goed als het gaat om de communicatie met de klant. 

Wie zat er in de jury?

De jury bestond uit uit logistiek adviseur Egbert Guis, Joke Vink van adviesbureau Groenewout, Liesbeth Oudesluijs van logistiek dienstverlener Van Duuren, Roland Slegers van softwareleverancier DeliveryMatch, Nick Beckers van ondernemersvereniging Evofenedex en Jan Pronk van Clear Focus Group, een bedrijf dat zich richt op het ‘aanbieden van diensten in interim-management, projectmanagement en consultancy.

Flinders

Vorig jaar viel de webshop van Flinders in de prijzen. Flinders verkoopt via de online woonwinkels meubelen en woonaccessoires van designmerken aan klanten in Nederland, België en Duitsland. De woonwinkel levert dankzij slimme software 85 procent van de orders uit voorraad.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven