Marktnieuws
Distributiecentrum Wehkamp.
Distributiecentrum Wehkamp.

Wehkamp en BCC worden exclusieve alliantiepartners. Vanaf eind oktober 2018 gaat de samenwerking van start en zal deze gefaseerd worden uitgebreid. Klanten van beide retailers krijgen zo het beste van twee werelden: nog meer service en een breder assortiment.

Deze lange-termijnsamenwerking houdt in dat Wehkamp voor het complete assortiment elektronica en huishoudelijke apparaten gebruik maakt van BCC en BCC aan de andere kant gebruik maakt van het complete fulfilmentproces van wehkamp. Het beste van twee werelden, gecombineerd voor de klant.

win-win-winsituatie

Door de strategische samenwerking ontstaat er een win-win-winsituatie. Beide partijen creëren met deze samenwerking een sterkere positie in een concurrerende markt. Maar nog belangrijker: samen kunnen wehkamp en BCC hun klanten nog beter van dienst zijn. Door het bundelen van de online kracht en complete service van wehkamp met de elektronica expertise en fysieke locaties van BCC, ontstaat er een goede propositie voor de consument. Op termijn zal de samenwerking verder worden uitgebreid, waarbij klanten van beide bedrijven gebruik kunnen gaan maken van elkaars serviceproposities, zoals installatie, reparatie, betaaloplossingen, bezorgservices en het gebruik van de fysieke locaties van BCC voor beide klantgroepen.

krachten bundelen

De samenwerking gaat eind oktober 2018 van start, dan zijn de eerste onderdelen zichtbaar voor de klant, en zal gefaseerd worden uitgebreid. Het is bedoeling dat alle activiteiten en services binnen een jaar zijn geïmplementeerd.

Inschrijven nieuwsbrief

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven