Marktnieuws
Vos Logistics

Vos Logistics neemt SNEL Shared Logistics over. De logistiek dienstverlener uit Oss wil verder groeien op het gebied van ‘fijnmazige distributie, warehousing en crossdocking van goederen gericht op onder meer B2B, retail en e-commercefulfilment’, zo laat Vos Logistics weten. 

Het overnemen van 100 procent van de aandelen van SNEL Shared Logistics past daar bij, aldus Vos Logistics in een persbericht. 

DC in Woerden

SNEL Shared Logistics beschikt over een distributiecentrum van 65.000 vierkante meter in Woerden en is daarmee in staat om winkels, bedrijven en consumentne ‘snel en efficiënt te beleveren’, zo valt er te lezen. 

“Samen zijn we nog beter in staat antwoord te bieden op de groeiende vraag naar efficiëntere en duurzame mobiliteit en logistiek”, zegt Frank Verhoeven, CEO van Vos Logistics.

Minder CO2- en stikstofuitstoot

“Door de goederenstromen van beide organisaties te combineren vergroten we de bezettingsgraad van voertuigen. Dit verlaagt de CO2 en stikstofuitstoot, en stelt ons in staat tijdig in te spelen op de energietransitie voor distributie in steden.”

Over Vos Logistics

Vos Logistics levert een breed scala aan transport- en klantspecifieke logistieke diensten en is met een netwerk van 30 eigen vestigingen actief in heel Europa. Met 2.560 medewerkers exploiteert de onderneming een moderne vloot van 1.100 voertuigen, 3.500 ladingeenheden en 215.000 vierkante meter opslagcapaciteit.

SNEL Shared Logistics

SNEL Shared Logistics is specialist in fijnmazige en stedelijke distributie en consumentenleveringen voor webshops. Met een team van 414 medewerkers opereert SNEL een vloot van 190 trekkers/bakwagens en 225 getrokken eenheden. Met 65.000 vierkante meter opslag- en crossdockfaciliteiten in Woerden opereert SNEL ook een nachtelijk distributienetwerk.

Meer informatie: Vos Logistics

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven