Marktnieuws

Vos Logistics maakt in haar jaarverslag bekend dat de omzet in 2017 is gestegen tot 290 miljoen Euro. Dat is een stijging van 5 procent. Zowel de internationaal Transport als Solutions-tak realiseerden een hogere omzet. De EBIT steeg met 16 procent tot 8,0 miljoen Euro en de nettowinst nam toe van 2,5 miljoen Euro naar 3,5 miljoen. Met de overname van Gebroeders Joosten in Nederweert eind vorig jaar, versterkte de onderneming haar marktpositie in groot volume en distributie in de Benelux. 

De logistiek dienstverlener uit Oss investeerde in 2017 zo’n 38 miljoen, ruim een verdubbeling ten opzichte van 2016. De onderneming schafte 320 nieuwe trucks en 350 nieuwe laadeenheden aan. Daarnaast investeerde het bedrijf in haar digitale informatie- en communicatieplatform om beter aan te sluiten op de wensen van verladers, bedrijfsprocessen te vereenvoudigen en de efficiency te vergroten.

Frank Verhoeven, CEO van Vos Logistics, kijkt terug op een goed jaar waarin de marktomstandigheden – vooral na de zomer – verbeterden, en omzet en resultaat toenamen. ”Naast het realiseren van resultaatverbetering hebben we In 2017 de fundamenten gelegd voor toekomstige veranderingen. Logistieke processen worden complexer. Maar door de technologische ontwikkelingen kunnen we snellere, eenvoudigere en slimmere proposities ontwikkelen, samen met onze klanten. ‘We simplify. Whatever it takes’ is waar we voor staan. Dat doen we door vergaande digitalisering, te investeren in intelligente planningsoplossingen en innovatie.”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven