Corona

De Hannover Messe was aanvankelijk uitgesteld tot juli, maar is nu definitief geannuleerd. Dat betekent dat de industriebeurs, met doorgaans veel aandacht voor (interne) logistiek, voor het eerst in 73 jaar niet zal worden gehouden. 

De volgende editie van de Hannover Messe staat voor 12 tot 16 april 2021 op het programma. 

“Onze exposanten en partners, evenals het hele team, hebben er alles aan gedaan om het door te laten gaan”, aldus Jochen Köckler, CEO van Deutsche Messe AG. “We moeten echter concluderen dat het dit jaar niet mogelijk is om de belangrijkste industriële beurs ter wereld te organiseren.”

Online alternatief

De reden voor de afgelasting is logischerwijs de coronacrisis die niet alleen Duitsland, maar de hele wereld in zijn greep houdt. Het aantal besmettingen ligt in Duitsland momenteel op ruim 50.800 mensen. 351 mensen zijn overleden en ruim 6.500 mensen zijn hersteld.

Er komt wel een online alternatief voor de Hannover Messe, zegt Köckler. “De behoefte aan oriëntatie en uitwisseling is bijzonder belangrijk in tijden van crisis. Daarom werken we momenteel volop aan een digitaal informatie- en netwerkplatform voor de Hannover Messe, dat we binnenkort voor onze klanten zullen openen.”

Inschrijven nieuwsbrief

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven