Marktnieuws

In een distributiecentrum in Duiven is in maart een grote roof gepleegd. Zes dieven namen uit meerdere trailers ongeveer tweeduizend laptops met een winkelwaarde van 1,2 miljoen euro mee.

Opsporing Verzocht besteedde dinsdag aandacht aan de zaak. Het is niet bekend om welk (transport)bedrijf het gaat, maar wel dat het pand zich aan de A12 op bedrijventerrein Impact bevindt.

https://www.youtube.com/watch?v=KX-Dlq5soQg
Bekijk hier de beelden.

Op de beelden is te zien dat de personen in de nacht van 30 op 31 maart het toegangshek hebben doorgeknipt. Ze braken vervolgens meerdere trailers open en legden de laptops van het merk Hewlett Packard klaar. De lading werd vervolgens in een ‘eigen’ vrachtwagen meegenomen.

De dieven zijn in de richting van Utrecht gevlucht en hebben volgens de politie geprobeerd om delen van de buit in Duitsland te verkopen. De rovers zijn nog nog niet aangehouden en de politie doet dan ook een oproep voor tips.

Screenshot van Opsporing Verzocht.

Veiligste Magazijn 2019
De inschrijving voor de prijs Veiligste Magazijn 2019 is geopend. Wil jij met jouw bedrijf kans maken op het goud, zilver of brons? Schrijf je dan hier in en doe dat vóór 1 juni. De winnaar wordt in 2020 bekendgemaakt.

Inschrijven nieuwsbrief

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven