Marktnieuws
Bezoekers en exposanten zijn enthousiast over Logistica en ICT & Logistiek 2017.
Bezoekers en exposanten zijn enthousiast over Logistica en ICT & Logistiek 2017.

De vernieuwde Logistica heeft een goede start gemaakt. Dat is de conclusie van de beursorganistatie na 3 dagen beurs. De veranderde frequentie, meer aandacht voor kennisdeling en de focus op oplossingen voor logistieke vraagstukken, viel goed bij de bezoekers.

Logistica en ICT & Logistiek mochten afgelopen week respectievelijk 15.417 en 7.358 bezoekers verwelkomen. Zij hebben zich laten inspireren door de exposanten, kennissessies, beurstours en tijdens de demonstraties op de Scala’s Logistica.

Gericht op zoek naar oplossingen

Veel bezoekers kwamen met een duidelijk doel naar de beurs. Ze waren gericht op zoek naar oplossingen. Dat merkten exposanten duidelijk op hun stands en tijdens een presentatie. Met als belangrijkste resultaat dat er volop handel is gedreven.

Kennis en toepassingen

Naast de stands van de ruim 300 exposanten van Logistica en ICT & Logistiek, konden bezoekers ook terecht in 8 beurstheaters. Een breed palet aan onderwerpen kwam daar aan de orde, variërend van WMS, robotica, supply chain finance, tot veilig werken. Van de Logistica bezoekers heeft 1 op de 3 bezoekers een of meer kennissessies bezocht. Van de bezoekers van ICT & Logistiek is maar liefst 45% bij een of meerdere presentaties geweest. Ook de Scala’s Logistica zijn goed bezocht. Ruim 40% van de Logistica bezoekers heeft zich laten inspireren door de toepassingen die hier door samenwerkende exposanten werden getoond. En zelfs een kleine 30% van de ICT & Logistiek bezoekers wist de weg naar een of meerdere scala’s te vinden.

Hydrogen Plaza

Speciale vermelding verdient het Hydrogen Plaza, waar bezoekers kennis konden maken met waterstoftechnologie en de toepassing daarvan in heftrucks. De hele keten van energieproductie, via opslag en tanken, tot het gebruik in een heftruck werd in beeld gebracht. Innovatieve technologie die in het kader van duurzaamheid en CO2 reductie de komende jaren meer en meer toegepast gaat worden.

 

Inschrijven nieuwsbrief

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven