Marktnieuws
Adri Balvert (rechts) en Kees Frowein.

Kees Frowein heeft per 3 juli Vogelsang Magazijntechniek overgenomen van Adri Balvert. Laatstgenoemde blijft tot eind 2018 betrokken bij het bedrijf.

Frowein (50) over zijn rol als nieuwe eigenaar: “Ik kijk uit naar onze samenwerking om komende anderhalf jaar verder te bouwen op een solide fundament. Met deze basis en extra commerciële inzet kan Vogelsang nieuwe, grote, en uitdagende projecten aannemen.” Adri Balvert (62) beaamt het initiatief van de nieuwe eigenaar: “Kees is een echte ondernemer. Dat spreekt me aan. Zijn vakkennis, ambitie en persoonlijkheid geven mij het vertrouwen dat hij een nieuwe impuls aan Vogelsang gaat geven.”
Frowein kan bogen op een ruime ervaring in de logistiek. Na zijn studie Werktuigbouwkunde aan de Technische Universiteit, heeft hij in diverse commerciële rollen gewerkt voor logistieke dienstverleners als TNT en ID Logistics. Daarnaast had hij vijf jaar de leiding over het Spaanse kantoor van SDI Group, thans opererend onder de naam Dematic.

Opslagsystemen

Vogelsang Magazijntechniek levert sinds 1994 diverse opslagsystemen waaronder pallet-, inrij- en legbordstellingen voor magazijnen en distributiecentra. Tevens vormt de levering en montage van entresolvloeren een belangrijke kernactiviteit van het bedrijf.  Sinds 2002 is Vogelsang exclusief importeur voor de Benelux van Steel Storage. Deze Engelse producent van wanden en deuren voor de self storage industrie is marktleider in Europa. Vogelsang levert in deze sector ook toegangscontrole en camerabeveiliging.

Inschrijven nieuwsbrief

Gerelateerde berichten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven