Marktnieuws

Van der Heijden Transport draait weer. Het distributiecentrum van het transportbedrijf in het Brabantse Hapert brandde vrijdag volledig uit, maar dinsdag werden de activiteiten weer hervat. 

De brand ontstond tijdens de werkzaamheden van dakdekkers. Het bedrijf spreekt over een ‘bizar weekend’: “Een absolute nachtmerrie. Nog altijd kunnen we het amper geloven. Maar we moeten door. Het hele weekend is er keihard gewerkt door heel veel partijen.”

Veel is volgens Van der Heijden Transport nog ‘onzeker en onduidelijk’: “Maar het resultaat van het harde werken is dat we vandaag, dinsdag 2 juni, onze transport dienstverlening weer gaan oppakken.” Van der Heijden Transport zet zijn activitieten nu voort in een dc in Eindhoven-Acht.

“Iedereen bedankt voor het meedenken en het aanbieden van verschillende mogelijkheden!”, schrijf het bedrijf op Facebook.

Compilatie video's grote brand in Hapert

Een hele grote brand in Hapert gisteren en we hebben veel video's ingestuurd gekregen. Van die video's hebben we deze compilatie gemaakt. Brandweervrouwtje in de tweede video heeft er zin in. Video's via WhatsApp (06 590 590 72).

Posted by vkmag on Saturday, 30 May 2020

Inschrijven nieuwsbrief

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven