Marktnieuws
BluJay Solutions Onderzoek klantervaringen.
BluJay Solutions Onderzoek klantervaringen.

BluJay Solutions houdt tijdens ICT & Logistiek BluJay twee spreeksessies in Theater 1 (Transport & Distributie) over klantervaring als drijvende kracht achter supply chain-innovatie. Er wordt dieper ingegaan op de vraag ‘Is het leveren van een verbeterde klantervaring een vastgestelde en gemeten doelstelling binnen supply chain-organisaties?’

Met het onderzoek ‘Klantervaring als concurrentievoordeel: de drijvende kracht achter innovatie in de supply chain’ bekijkt BluJay Solutions het verband tussen innovatie binnen de supply chain, klantervaringen, de acceptatie van nieuwe technologieën en bedrijfssucces. BluJay gaat dieper in op de bevindingen van het onderzoek tijdens ICT & Logistiek.

BluJayis aanwezig tijdens ICT & Logistiek op 7-8 november aanstaande op stand 01.B042. Op beide dagen vinden de spreeksessies plaats van 11.45 tot 12.15 uur.

Voor meer informatie over het event of om te registreren, klik hier. Mocht je graag met iemand van BluJay spreken op een van de dagen, neem dan contact met ons op en dan plannen we graag een gesprek voor je in.

Meer informatie: BluJay Solutions B.V.

Inschrijven nieuwsbrief

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven