Marktnieuws

VDO, het merk waaronder Continental Automotive haar tachograafgerelateerde activiteiten aanbiedt, gaat nog langer samenwerken met haar vier vaste partners, Info-Instruments, Idee Systems, De Jong & Zoon en Blom & Bosselaar.

VDO wil hiermee haar netwerk van Tachograaf Service Partners in Nederland verder uitbouwen. Het netwerk is erop gericht het aantal gekwalificeerde werkplaatsen uit te breiden. Dit is van belang om de service rond de digitale tachograaf van VDO te kunnen blijven waarborgen. Bovendien moeten digitale tachografen die in 2006 op de markt zijn gekomen, dit jaar voor het eerst periodiek geijkt worden. Dit kan alleen bij geautoriseerde werkplaatsen.

Voordelen
Lid worden van het netwerk van geautoriseerde VDO-werkplaatsen kent een aantal voordelen. De werkplaats krijgt bijvoorbeeld ondersteuning en de laatste informatie op het gebied van wet- en regelgeving. Ook worden er regelmatig werkplaatstrainingen gegeven en krijgt de werkplaats technische service-informatie (installatiehandleidingen).

Assortiment
Het assortiment van VDO bestaat uit producten en accessoires voor zowel de analoge als de digitale versie. Daarnaast biedt VDO producten voor periodieke ijking en upgrade van de digitale tachograaf.

Blauw bord
De gecertificeerde VDO-werkplaatsen zijn herkenbaar aan een blauw bord.

Meer informatie: VDO Continental Banden Groep B.V.

Inschrijven nieuwsbrief

Gerelateerde berichten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven