Marktnieuws

Vorig jaar nam Vanderlande het Duitse Smatec GmbH over. Dit past binnen het beleid om het productportfolio uit te breiden en ontstaat er een kenniscentrum voor het ontwikkelen van nieuwe producten in de belangrijkste groeimarkten. Op de LogiMAT 2015 worden deze getoond.

Smatec heeft meer dan 25 jaar ervaring in het ontwikkelen van technologie en concepten voor magazijnautomatisering. De belangrijkste focus van het in Bielefeld gevestigde bedrijf ligt op het ontwikkelen van innovatieve magazijnautomatiseringssystemen, zoals de pocket sorter.
De modulaire Bomb-bay sorter zal als eerste product van Smatec worden toegevoegd aan Vanderlande’s uitgebreide portfolio voor de magazijnautomatiseringsmarkt. Deze sorteermachine, TRAYSORTER genaamd, is ontwikkeld om als Bomb-bay (voor losse voorwerpen) of als tilt-tray sorter (voor bijvoorbeeld schoenendozen) te worden gebruikt. Bovendien heeft de machine marktleidende eigenschappen zoals een minimaal ruimtebeslag, lage kosten per gesorteerd voorwerp en betreft het een schaalbare investering.

Bekijk ook het dossier Logimat 2015 voor meer beursnieuws.

Meer informatie: Vanderlande

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven