Marktnieuws

Vanderlande Industries gaat het nieuwe sorteercentrum van TNT Australië in Perth inrichten. In het centrum wordt het grootste volledig geautomatiseerde systeem voor TNT in de regio Azië-Oceanië geïnstalleerd.

Vanderlande’s Crossorter-900 vormt het hart van het systeem, de laatste aanwinst uit de reeks crossbelt sorters. De Crossorter biedt een flexibele oplossing voor de behandeling van een zeer gevarieerde stroom van kleine en grote post- en pakketproducten. Het systeem bestaat uit twee crossbelts per carrier, die zowel afzonderlijk van elkaar als tegelijk inzetbaar zijn. Grote producten maken gebruik van twee crossbelts tegelijk, terwijl kleine producten voldoende hebben aan één band, zodat een tweede product op de andere crossbelt kan worden vervoerd. Producten die gebruik maken van twee crossbelts worden automatisch in de juiste uitgangsrichting gedraaid, om de benodigde uitgangssteek te minimaliseren.

Het systeem wordt bestuurd door Vanderlande’s Vital software suite. Vital suite biedt een flexibele, actuele oplossing voor operationeel management, voor zowel dagelijks gebruik als op planmatig en strategisch niveau. De drie modules binnen Vital (Vital.DS, Vital.BPI and Vital.Scada) zijn zodanig opgezet, dat met één besturingspakket in de volledige uitvoering, monitoring en optimalisatie van een systeem wordt voorzien.

Behalve een overeenkomst over de levering van de sorteeroplossing hebben TNT en Vanderlande ook een volledig service- en onderhoudscontract afgesloten.

Inschrijven nieuwsbrief

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven