Marktnieuws

UPS heeft Lou Rivieccio (1984) benoemt tot nieuwe president van UPS Europa. Hij krijgt daarmee de verantwoordelijkheid voor alle UPS-activiteiten in 56 landen en gebieden; samen goed voor meer dan 49.000 werknemers. Europa is naast de Verenigde Staten de grootste en belangrijkste regio voor UPS.  

“Lou komt ons versterken in een tijd waarin we investeren in ons netwerk om te kunnen versnellen, uitbreiden en in toenemende behoefte te kunnen voorzien, gedreven door e-commerce en grensoverschrijdende handel. Europa is een schoolvoorbeeld van hoe globale logistiek steeds slimmer wordt en evolueert om bedrijven van verschillende omvang bij te staan in hun logistieke processen. Zonder twijfel gaat Lou’s kennis en ervaring onze successen voortzetten in deze belangrijke regio voor ons,” zegt Jim Barber, operating manager bij UPS

Carrièrepad UPS-veteraan
Rivieccio begon zijn loopbaan bij UPS als part-time orderpicker in New York. Daarna bekleedde hij diverse managements-functies binnen UPS Noord-Amerika, inclusief het vice-presidentsschap bij  UPS Canada.
In zijn meest recente functie als president voor UPS East gaf hij leiding aan de strategische koers te varen voor 26 staten in Amerika. De nieuwe president volgt Cesarone op die benoemt is tot president van UPS International.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven