Marktnieuws

FM Logistic gaat in Crépy-en-Valois de logistiek verzorgen voor Unilever. In dit dc, ongeveer 70 kilometer boven Parijs, zal de logistiek dienstverlener zich bezighouden met de ontvangst, opslag, orderafhandeling en co-packing van zogeheten personal care-producten.

Van Dove tot Axe

In het assortiment van de Nederlands-Britse multinational zitten personal care-producten van meer dan 400 merken, waaronder Dove, Axe, Comfort en OMO.

Van links naar rechts: Lokaal politicus Pierre Vatin, Nicolas Liabeuf, Danièle Oulé (beiden Unilever) en Jean-Christophe Machet van FM Logistic.

DC is 21 voetbalvelden groot

Unilever heeft zijn dc in Crépy-en-Valois met bijna 17.000 vierkante meter uitgebreid tot 116.000 vierkante meter. De locatie telt verder 22 extra laaddocks en extra opslagruimte voor 25.400 pallets. Ook wordt er gewerkt met robots.

FM Logistic gebruikte het dc al voor andere klanten in de beauty care-sector en daar komt Unilever nu dus bij. Circa 200 magazijnmedewerkers gaan zich in Crépy-en-Valois enkel met de orders van de was- en levensmiddelengigant bezighouden. 

Inschrijven nieuwsbrief

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven