Marktnieuws

Amsterdam University Press en CB hebben een vernieuwde overeenkomst getekend. Daarin legden beide partijen vast dat vanaf 1 september CB de integrale logistiek blijft verzorgen voor de uitgeverij die is gespecialiseerd in wetenschappelijke uitgaven en studieboeken.

Jan-Peter Wissink, eigenaar van Amsterdam University Press, nam begin dit jaar Walburg Pers over. Het fonds van Walburg Pers is vanaf 1 september geïntegreerd binnen het logistiek proces van Amsterdam University Press.

CB verzorgt totale logistiek

Het fonds van Walburg Pers bestaat uit non-fictie titels voor een breed publiek. Logistiek dienstverlener CB verzorgt de volledige logistiek, waaronder de distributie van fysieke boeken en e-books naar boekverkopers en hun klanten en de complete logistiek achter de webshop.

CB print ‘on demand’ titels

Daarnaast kan AUP/Walburg Pers rekenen op CB voor het volledige facturatieproces en de verzending van beoordelingsexemplaren en gebruiksexemplaren aan docenten. Bovendien print CB ‘on demand’ (bij bestelling) verschillende titels van de uitgever.

Wissink: “We werken al vele jaren naar tevredenheid samen met CB. Ook nu we uitbreiden, is het fijn te kunnen rekenen op een partij die weet wat er komt kijken bij de logistiek van onze uitgaven, bijvoorbeeld in piekperiodes en distributie naar universiteiten, docenten en studenten.”

Mathijs Suidman van CB: ‘Ook nu Amsterdam University Press en Walburg Pers verder groeien, helpen wij hen graag succesvol te zijn. Dit nieuwe contract is een mooie bevestiging van ons partnership.”

Meer informatie: CB

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven