Magazijnautomatisering
UC Group

Op 24 september organiseerde UC Group haar tweede UC Innovation & Experience-event op de Automotive High Tech-campus in Helmond. het bleek een mooie kans voor een groep van geselecteerde klanten en relaties om op een interactieve manier zelf aan den lijve nieuwe innovatieve technologieën te ervaren en te ontdekken wat je met deze vindingen zou kunnen doen in de eigen professionele omgeving.

Als filosoof, meervoudig TED-spreker, trendwatcher, friskijker en SDG-diplomaat, verzorgt Ruud Veltenaar lezingen, masterclasses en colleges voor bedrijven en instellingen over de hele wereld.

Ruud trapte het UC INEX-event af met een positieve combinatie van een heldere visie op de toekomst, transformationeel leiderschap, innovatief ondernemerschap en inspirerende actiepunten. De gasten zaten op het puntje van de stoel, werden uitgedaagd over hun eigen rol in de samenleving en tijdens het event werd menig discussie gevoerd over hoe wij Ruuds visie kunnen omzetten in positieve acties die de wereld gaan veranderen en duurzamer maken.

In totaal 15 kennispartners inspireerden onze gasten met hun innovatieve oplossingen en hebben in interactieve workshops uitgebreid van gedachten kunnen wisselen over hoe deze oplossingen iets kunnen betekenen voor de klant.

Wat is de UC Group?

UC Innovation Award

Een samenwerking tussen de bedrijven Pillar games en Logistic Workx werd door de vakjury uitgeroepen tot winnaar van de pitching contest en mag zich de winnaar van de UC Innovation Award 2019 noemen.

Als afsluiter van de dag bezorgde Pieter de Rijk het publiek weer de nodige energie met een spiegel op de verschillen en overeenkomsten tussen Nederland en Duitsland en bewees daarmee dat ook een Duitser humor kan hebben. Deze uitsmijter, die het publiek tot tranen toe deed lachen, stond garant voor een uitstekende sfeer tijdens de afsluitende borrel.

In het kort een zeer geslaagd event waaraan alle aanwezigen nog regelmatig terug zullen denken en diegenen die niet aanwezig waren bij UC INEX 2019 zal motiveren de volgende versie van het UC Innovation & Experience-event niet te missen.

Tekst: Stoffer Dunnik, UC Group.

Inschrijven nieuwsbrief

Gerelateerde berichten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven