Marktnieuws
Herjan Mennegat (Mennegat Trading) en Martin Noeverman (Twentepoort Groep) bezegelen de samenwerking.

Twentepoort Groep uit Wierden gaat per direct alle fullfilment en logistieke handelingen voor Mennegat Trading uit Enter verrichten. Mennegat is importeur van professionele geluidsinstallaties.

Managing director Herjan Mennegat legt uit: “Wij willen onze omzet de komende twee jaar verdubbelen en zien Twentepoort Groep als de beste partner om dit te faciliteren. De verschillende Twentepoort bedrijfsonderdelen, zoals TwenPack en Twentrex leveren ons exact de services die we momenteel nodig hebben. We starten met het verhuizen van onze huidige voorraad naar het distributiecentrum in Wierden. In een jaar tijd willen we uitbreiden naar online bestelmogelijkheden voor onze klanten. Hierbij kunnen zij ook online onze voorraad inzien en orders die voor 21.00 uur worden besteld, worden de volgende dag afgeleverd.”

Communiceren

“Mennegat Trading is een typische organisatie die wij goed kunnen faciliteren”, beaamt  directeur Martin Noeverman van Twentepoort. “Het inslaan van goederen, pick & pack met 0 procent foutmarge, verzendklaar maken en versturen van de orders is voor ons dagelijkse kost. Bovendien leveren wij API koppelingen om ook ICT systemen op efficiënte wijze met elkaar te laten communiceren. Dit zijn toegevoegde waardes die ervoor zorgen dat Mennegat Trading zich kan focussen op waar ze goed in zijn.”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven