Marktnieuws

Tuinmeubelmerk 4 Seasons Outdoor krijgt een nieuw distributiecentrum in Beuningen, op een kwartiertje rijden van Nijmegen. De oplevering staat nog voor de zomervakantie van 2021 gepland.

Efficiëntere logistiek

4 Seasons Outdoor is als tuinmeubelenleverancier voor de B2B actief in Europa en daarbuiten met eigen verkoopkantoren en magazijnen in Nederland, België, Duitsland en Engeland.

Momenteel werkt 4 Seasons Outdoor vanuit drie locaties. E-commerce wint terrein en met het oog op de toekomst dienen de logistieke activiteiten efficiënter te worden ingericht.

Centralisatie

Het nieuwe dc van 12.000 vierkante meter over drie bouwlagen zorgt voor een flinke uitbreiding van de capaciteit. 4 Seasons Outdoor verplaatst daarmee ook deels haar huidige magazijnruimte. Het gebouw krijgt een groot platform op de begane grond om uitgaande orders klaar te zetten, ook van online verkopen op consumentniveau.

In het nieuwe dc worden dagelijks containers uit met name Indonesië en China gelost, worden materialen opgeslagen en vrachtwagens van de dealers beladen. Klanten in de Benelux worden op deze manier beleverd, maar er vinden ook afhalingen plaats voor andere landen.

Inschrijven nieuwsbrief

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven