Marktnieuws
Toyota toont brandstofcel Traigo op Logistica
Toyota Traigo 48 met brandstofcel

Toyota Material Handling toont op de Logistica 2015 een Traigo48 heftruck met brandstofceltechniek aan het bezoekende publiek. Daarnaast staat ook een Toyota Mirai auto op waterstof.

Hiermee onderstreept Toyota zijn kennis en visie op de toekomst van magazijnbeheer. Interne logistiek draait volgens Toyota vandaag de dag al lang niet meer alleen om de hardware, als magazijn- en heftrucks en magazijnstellingen. Het totale concept is doorslaggevend voor het succes van de logistieke operatie. Daarbij is de keuze voor de juiste sparringpartner essentieel.

Kennisoverdracht

De kenmerkende rode draad tijdens deze Logistica is advies en kennisoverdracht. Daarbij onderscheidt Toyota Material Handling vier centrale thema’s: Groei, Lean, Impact en Mens. Om kennis te delen, is een theater op de stand geplaatst. Hiervoor zijn diverse gastspreker uitgenodigd die korte kennissessies verzorgen: van logistieke experts tot klanten die hun ervaringen met de beursbezoeker delen. Aanmelden voor één van de 30 beschikbare kennissessies kan via de Logistica portal van Toyota MH.

Wees er snel bij, de plaatsen zijn beperkt!

Toyota Material Handling Nederland, hal/stand 11/A060-061

Meer informatie: Toyota Material Handling Nederland

Inschrijven nieuwsbrief

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven