Marktnieuws

WSB Finishing Equipment heeft een nieuw distributiecentrum geopend. De leverancier van onder meer lijm- en kitapparatuur heeft naast zijn bestaande pand in Utrecht een warehouse van 2.500 vierkante meter uit de grond laten stampen. 

Met de uitbreiding brengt WSB zijn logistiek samen onder één locatie in Utrecht. Alle producten van de merken van WSB zullen hierdoor snel uit voorraad geleverd kunnen worden door de gehele Benelux vanuit één locatie. 

Van lijmen tot kitten

Na uitbreiding van het assortiment van WSB met Walther-Pilot, Titan (beide bekend van (bekend van luchtspuitpistolen) en Reinhardt-Technik (leverancier van doseer- en mengtechnologie), volgde in 2011 SATA, in 2015 RUPES en in 2016 EUROMAIR. Al deze producten sluiten naadloos aan bij het hoofdprogramma van WSB zijnde WAGNER, waarvan WSB al meer dan 40 jaar de importeur is voor de Benelux. 

Trainingen op maat

Gelijktijdig met deze nieuwbouw is er bij WSB gewerkt aan een ruim opgezet “RUPES BigFoot Detailing Center” waar relaties in kleine groepjes persoonlijke trainingen kunnen volgen in het detailen van auto’s. Uiteraard zijn de bestaande trainingscentra nog altijd aanwezig, waar op termijn ook de RUPES schuur- en WAGNER verfspuittrainingen hervat zullen worden.

Servicepunt in België

WSB heeft met deze nieuwbouw wederom een grote investering kunnen realiseren die volledig gericht is op een verdere verhoging van de servicegraad naar haar afnemers. Naast het hoofdkantoor in Utrecht wat per vandaag om en nabij de 5.000 m2 bedraagt, beschikt WSB over een centraal gelegen servicepunt voor België in Wolvertem (nabij Brussel). Vanuit deze vestiging wordt met het Belgische WSB team de Belgische markt bediend.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven