Marktnieuws

Van der Heijden Transport te Hapert wilde na de uitbreiding van hun warehouse een WSM dat kon meegroeien. Hiervoor is een toekomstbestendig WMS vereist. De logistiek dienstverlener vervangt het huidige systeem daarom door het WMS van softwareleverancier Boltrics.

Met altijd één oog op de toekomst gericht en het andere op de klantwensen kwam Van der Heijden tot de conclusie dat hun WMS-oplossing hier niet meer optimaal bij aansloot. In de zoektocht naar een nieuw systeem waren met name gebruikersgemak en real-time communicatie richting klanten belangrijke features. Het transportbedrijf kwam bij Boltrics terecht dat met haar brancheoplossing op basis van Microsoft Dynamics de missende elementen invulling kon geven. Door het systeem als webclient aan te bieden, is er een hoge mate van flexibiliteit en gebruiksgemak . De medewerkers van Van der Heijden zijn daarmee niet langer gebonden aan hun desktop, maar kunnen simpelweg via een URL inloggen op een laptop, tablet of smartphone. “Daarnaast kan de logistiek dienstverlener met de aanvullende modules voor RF Scanning en Connector eenvoudig het aantal handmatige acties reduceren en met goede moed de toekomst tegemoet gaan”, stelt het softwarebedrijf.

WMS flexibel inrichten
Projectleiders Niels van der Heijden en Doris Egbers zeiden hierover het volgende: “In lijn met het uitbreiden van ons warehouse waren wij op zoek naar een systeem dat ook klaar was voor de toekomst. Oftewel een systeem dat mee kan groeien met de eventuele klantvraag en toegang biedt tot de nieuwste technologische mogelijkheden. Met de oplossing van Boltrics beschikken wij altijd over up-to-date informatie en kunnen we deze zonder moeite delen met onze klanten. Flexibiliteit is één van onze sterke punten en daar sluit deze manier van werken precies op aan. Dat we daarnaast zelf in staat zijn om het Warehouse Management Systeem flexibel in te richten naar onze specifieke bedrijfsprocessen, betekende dat dit systeem de ideale keuze was voor ons.”

Inschrijven nieuwsbrief

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven