Marktnieuws
THR kantoor en distributiecentrum.
THR kantoor en distributiecentrum.

THR, logistieke dienstverlener in de DHZ-branche, heeft voor ZetesMedea Voice gekozen. Daarmee gaat het bedrijf alle orders efficiënter verwerken en de kans op het maken van fouten verder verkleinen.

De orderverzamelaars van THR werkten tot nu toe met een polscomputer gecombineerd met een ringscanner. Met ZetesMedea Voice houden ze de handen en ogen vrij, wat tijd bespaart en de kwaliteit van orderpicken verbetert. THR verwacht de efficiency daardoor 10% te kunnen verhogen en de benodigde investering in circa zes maanden terug te verdienen.

Multi-channel orderverwerking

THR levert een groot assortiment producten aan retailers en in opdracht van diverse webshops aan consumenten thuis. Het voorbereiden van voicepicking voor 60 medewerkers is onlangs gestart en de implementatie duurt slechts enkele maanden. ZetesMedea Voice is een ongetrainde oplossing, die zonder registratie van de stemmen van alle operators direct te gebruiken is.

Software-as-a-Service

“Met voicepicking kunnen onze orderverzamelaars meer op alle bestelde producten en de locaties letten en tevens met hun handen vrij werken”, zegt Jörgen Holtmüller, Manager Operations van THR. “Dat bespaart tijd en voorkomt fouten bij het picken van producten die uit meerdere onderdelen bestaan. Zetes heeft die voordelen binnen ons bedrijf aangetoond en het vervangen van de oude oplossing interessant gemaakt door de voice oplossing in een Software-as-a-Service (SaaS) model aan te bieden.”

Inschrijven nieuwsbrief

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven