Marktnieuws

Synerlogic monitort heftruckvloot

Bij Synerlogic in Duiven loopt een test met Toyota I_Site. Enkele Toyota trucks zijn voorzien van een pincodeslot. Doel is schadepreventie- en analyse.

Het voordeel van het pincodeslot is dat alleen personen op de truck kunnen rijden die hier bevoegd voor zijn. Hiermee heeft Synerlogic de mogelijkheid om te analyseren waar de schades vandaan komen. De proef is net begonnen en de resultaten laten nog even op zich wachten.

Awareness

Veiligheid is erg belangrijk bij Synerlogic in Duiven. Er wordt gewerkt met gevaarlijke stoffen en dan is veiligheid gewoon een belangrijk punt. Het pand voldoet dan ook aan alle veiligheidseisen, maar het verplaatsen van goederen blijft ook mensenwerk. En hiermee gaat wel eens iets mis. Synerlogic probeert dat te minimaliseren door stellingen te beschermen met roosters en meer trainingen te verzorgen voor de heftruckchauffeurs. Synerlogic heeft  twee gesegmenteerde locaties naast elkaar. De ene locatie omvat 18.000 palletplaatsen en een aantal kluizen voor explosie gevaarlijke stoffen. “Op de andere locatie hebben wij nogmaals 18.000 palletplaatsen waar 16.000 verschillende producten zijn opgeslagen in een bakkensysteem. Onze magazijnen moeten aan de hoogste veiligheidseisen voldoen vanwege de producten die wij opslaan.“ Vertelt Rene Meijer, hoofd technische dienst.

Rental

Bij Synerlogic rijdt er een uitgebreide range trucks. Van handpallettrucks tot VNA’s. “Onze vloot bestaat voornamelijk uit rental trucks maar wij hebben ook trucks in eigendom. Zo is er een goede mix tussen trucks in verhuur en trucks die wij kopen. De machines die wij in een huurcontract hebben staan worden beperkt ingezet. Voornamelijk nemen wij de goede oude rental trucks over in koop.”, stelt Meijer.  “De meeste trucks hebben een all-in service contract. Daarmee worden reparaties altijd op tijd uitgevoerd.”

Meer informatie: Toyota Material Handling Nederland

Inschrijven nieuwsbrief

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven