Magazijnautomatisering

Swisslog automatiseert vers dc ND & AH

De logistieke automatisering van het nieuwe vers dc, dat Norbert Dentressangle (ND) opzet in Nieuwegein, wordt geleverd en geïmplementeerd door Swisslog.

De logistiek dienstverlener ND en de system integrator tekenden hiervoor onlangs een contract. Als deel van de logistieke oplossing in het nieuw te bouwen dc levert Swisslog 7 palletkranen, type Vectura S12 (zie foto), stellingen voor ongeveer 3.000 palletlocaties met een mezzaninevloer en een uitgebreid pallettransportsysteem, met conveyors, liften en tweeweg opzet- en afzetconveyors. Het systeem is in staat om hoge palletstromen van verse goederen te verwerken en de lay-out wordt hierop speciaal ingericht. De automatisering wordt aangestuurd door middel van de Swisslog Warehouse Control Software, die wordt gekoppeld aan het WMS van ND.

Albert Heijn

Vanuit het Shared Fresh Center (SFC) zal Norbert Dentressangle onder andere de logistiek verzorgen voor Albert Heijn en haar leveranciers van het vers assortiment. Het SFC wordt gebouwd op een perceel van ruim 62.000 m2 op Bedrijvenpark Het Klooster in Nieuwegein. Het pand zelf meet ruim 32.000 m2. De bouw van het nieuwe vers dc is deze maand gestart.

Meer informatie: Swisslog B.V.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven