Marktnieuws

Toshiba TEC en 3M zijn een strategische samenwerking aangegaan op het gebied van materiaal voor thermisch printbare labels. Toshiba, specialist in Auto-ID-oplossingen, wil met de samenwerking zijn partners in de EMEA-regio nog beter ondersteunen bij het identificeren van marktkansen en het uitbreiden van de Auto-ID-business in verschillende sectoren, waaronder transport en retail.

Als onderdeel van de samenwerking gaat Toshiba TEC zijn RFID-ready, thermische barcodeprinters combineren met de duurzame thermische printbare labels en bijbehorende producten van 3M. Zo ontstaat volgens de partners een sterke, allesomvattende oplossing, gericht op verscheidene geselecteerde applicaties voor verticale markten in Europa.

“De overeenkomst met 3M stelt ons in staat meer research & development-projecten op te starten en haalbaarheidsstudies te doen naar nieuwe productidentificatiesoftware. De samenwerking zorgt er ook voor dat de labels exact aan alle eisen voldoen, die een specifieke applicatie vereist. Dit doen we met middelen van de hoogst denkbare kwaliteit”, zegt Masamichi Kusunoki, CEO en President van Toshiba TEC Europe.

Meer informatie: TOSHIBA TEC Europe Retail Information Systems

Inschrijven nieuwsbrief

Gerelateerde berichten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven