Marktnieuws

STILL opent vestiging in Finland

STILL opent vestiging in Finland.
STILL opent vestiging in Finland.

Met de overname van de Finse dealer Konekesko Oy, beschikt STILL over een direct verkooppunt in Finland en daarmee zijn aanwezigheid op de Scandinavische markt. Alle Finse bedrijfsactiviteiten worden vanaf dan gegroepeerd onder de naam STILL Finland. De nieuwe dochteronderneming maakt deel uit van het STILL verkoop- en servicenetwerk in Scandinavië.

STILL Finland zet alle activiteiten van Konekesko Oy in de sector van de industriële trucks voort vanuit de huidige locatie in Vantaa Hakkila. Ook neemt de nieuwe dochteronderneming alle medewerkers over. De leiding van STILL Finland komt voor rekening van Pekka Vaisto, hoofd van de heftruckdivisie van Konekesko. Continuïteit van enerzijds de verkoop van STILL trucks en anderzijds een vakkundige service voor bestaande STILL-klanten in Finland is met deze overname gewaarborgd.

Verkoop- en servicenetwerk in Scandinavië

In de toekomst bedient het STILL verkoop- en servicenetwerk in Scandinavië de landen Zweden, Denemarken, Noorwegen en Finland. Het bedrijf geeft aan zich richten op de ontwikkeling van zowel verkoop en service, als verhuur en gebruikte trucks, om ook de Scandinavische klanten het complete STILL-scala aan te bieden.

Meer informatie: STILL Intern Transport B.V.

Inschrijven nieuwsbrief

Gerelateerde berichten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven