Marktnieuws

Stahl Europe uit Waalwijk en Versteijnen Logistics uit Tilburg hebben hun samenwerking geïntensiveerd.
De huidige marktsituatie dwong de Waalwijkse producent om ook op logistiek gebied te zoeken naar kostenbesparingen. “Tariefstelling is in dan voor veel logistiek dienstverleners de geijkte manier om dit te realiseren, maar wij realiseerden ons dat dat in deze marktsituatie wel eens een korte termijn oplossing kan zijn, met alle risico’s van dien”, stelt Pim Verboven, Purchaser Stahl Europe. “Onze klanten verwachten kwaliteit, leverbetrouwbaarheid en flexibiliteit. Dat moet onze logistieke partner ook bieden.”

Versteijnen presenteerde een concept waarin de dienstverlener niet alleen de regie voert over de landen die zij met eigen middelen en mensen verzorgen. Ook voor de overige Europese bestemmingen, waar wordt gewerkt met partners van IDS, wordt de regie verzorgd. IDS is een samenwerkingsverband van een select aantal logistiek dienstverleners gespecialiseerd in directe distributie.

Omdat alle partijen werken met de multi-carrier management applicatie Infodis, heeft Stahl het voordeel van één operationeel aanspreekpunt en toch inzicht in alle essentiële gegevens.
Infodis biedt onder andere de mogelijkheid voor tracking & tracing en verschillende analysemogelijkheden.

Meer informatie: Versteijnen Logistics B.V.

Inschrijven nieuwsbrief

Gerelateerde berichten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven