Corona

SSI SCHÄFER lanceert een virtuele stand die klanten en geïnteresseerden een inkijk geeft in softwaretechnologieën en apparatuur oplossingen. Omdat de LogiMAT is geannuleerd brengt SSI SCHÄFER de laatste innovaties op het gebied van producten en diensten op deze manier onder de aandacht.

Ons team van experts demonstreert sleuteltechnologieën en biedt een persoonlijk gesprek met onze specialisten. Individueel advies maakt deel uit van deze virtuele ervaring – precies zoals op de LogiMAT was bedoeld. Bezoek ons op https://virtual.ssischaefer.com/en/start

Vorige week moest SSI SCHÄFER de deelname aan de LogiMAT-beurs van 10 tot 12 maart 2020 in Stuttgart / Duitsland annuleren vanwege de snelle verspreiding van het coronavirus. Kort daarna werd de beurs officieel afgelast. Om de uitwisseling met klanten te behouden zoals we dat normaal tijdens de beurs zouden doen, lanceerde SSI SCHÄFER een virtuele standopening. “We onderhouden klantcontact en zijn ervan overtuigd dat de virtuele stand op onze website met verschillende dialoogopties een geweldig alternatief is voor onze klanten, partners en geïnteresseerde bedrijven”, zegt Enrico Gazzano, Vice President Global Marketing bij SSI SCHÄFER.

Op https://virtual.ssi-schaefer.com/en/start vinden bezoekers expositiestukken die worden gepresenteerd door middel van animaties, referentievideo’s, interviews en presentaties met foto’s, casestudy’s en brochures. SSI SCHÄFER-experts bieden advies over individuele producten of complexe oplossingen voor middelgrote bedrijven of grote ondernemingen. Interactieve tools zoals direct telefonisch contact met experts en live chats vergemakkelijken individueel advies – net als op de beurs. Intensieve uitwisseling met klanten en geïnteresseerde bezoekers van de LogiMAT 2020 kan nog steeds via deze technologie.

De virtuele stand focust op producten en concepten voor duurzame en toekomstgerichte intralogistiek. In het picksegment presenteert SSI SCHÄFER handmatige tot volledig geautomatiseerde oplossingen, zoals robotica voor stukspicking, de pouch sorter SSI Carrier voor e-commerce en omnichannel toepassingen, evenals de LOGIMAT® Verticale Lift Module uitgerust met LOGISAFEPICK voor 100 procent foutloos picken.

SSI SCHÄFER Green Logistics omvat middelenbesparende producten, concepten en diensten. Deze oplossingen variëren van ‘groene’ kraan- en shuttle-technologieën tot ‘groene’ transportbanden en klantenservice en -ondersteuning. Daarnaast laat SSI SCHÄFER zien hoe over te stappen op herbruikbare containercycli. Ook het brede scala aan logistieke software van SSI SCHÄFER van WAMAS® tot SAP wordt gepresenteerd. De software is stand-alone beschikbaar of geïntegreerd in logistieke systemen.

Tekst: SSI SCHÄFER

Meer informatie: SSI Schäfer B.V.

Inschrijven nieuwsbrief

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven