Marktnieuws

SSI Schäfer kreeg de opdracht voor de bouw van een 2-verdiepingen legbordstellingmagazijn, aangevuld met palletstellingen en lekbakken voor de opslag van gevaarlijke stoffen en olieproducten bij WM Automaterialen in Wijchen.

Het nieuwbouwpand van WM Automaterialen beslaat een oppervlakte van 2.500 m2 en biedt ruimte voor in totaal 55.000 artikelen. Het multifunctionele R3000 stellingsysteem van SSI Schäfer maakt een volledig vrije invulling mogelijk van stellingsecties. Het assortiment omvat verschillende typen onderdelen, zoals grote uitlaten, zware accu’s en kleine losse artikelen in magazijnbakjes. Door de efficiënte en compacte manier van opslaan hoeven de orderpickers zo min mogelijk te lopen en beschikt de onderdelenleverancier over voldoende mogelijkheden om verdere groei te realiseren. De Duitse groothandel in automaterialen heeft ook vestigingen in Lochem, Zwolle en Arnhem. In omvang is het nieuwe filiaal in Wijchen vergelijkbaar zijn met de bestaande vestigingen.

Centraal DC

WM Nederland bouwt momenteel een nieuw centraal magazijn op een centrale locatie in Duitsland. Op een grondoppervlakte van ruim honderdduizend vierkante meter zal een modern distributiecentrum de vestigingen in Nederland, Duitsland en Oostenrijk elke dag van producten voorzien.

Inschrijven nieuwsbrief

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven