Marktnieuws
Solarproject op dak D.J. Middelkoop en zn.
Solarproject op dak D.J. Middelkoop & Zn.

D.J. Middelkoop & Zn. is een samenwerking aangegaan voor een groot solarproject. De logistiek dienstverlener op Businesspark Nieuw-Vennep Zuid heeft haar bedrijfsdak beschikbaar gesteld voor de opwekking van duurzame energie door Solar Investments DESE, een joint venture tussen Croonwolters&Dros en Switch Energy. Daarbij verhuurt Middelkoop &zn. hun dak voor de installatie van zonnepanelen.

Om onderhoudswerkzaamheden aan het dak de komende vijftien jaar uit te sluiten, is het dak geheel vervangen door Solar Investments DESE. Inmiddels biedt het dak ruimte aan ruim twee duizend zonnepanelen, die zorgen voor een constante productie aan duurzame energie. De opgewekte energie wordt voor 60% door de logistiek dienstverlener zelf gebruikt, de andere 40% gaat voor algemeen gebruik het net op. De samenwerking tussen beide partijen is afgesloten voor vijftien jaar.

Interesse opgewekt bij meer bedrijven

Het solarproject bij D.J. Middelkoop & Zn. heeft de interesse van meer bedrijven op Businesspark Nieuw-Vennep Zuid opgewekt. Solar Investments DESE is al met verschillende partijen in gesprek om ook op deze daken duurzame energie op te wekken welke door de partij zelf te gebruiken is.

Meer informatie: Middelkoop Logistic Engineering B.V.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven