Marktnieuws

De redactie van Warehouse Totaal publiceert iedere maandag een overzicht van de mooiste berichten over ons vakgebied die op social media zijn verschenen. Tips? Laat het de redactie weten per mail of reageer in de comments. 

De felicitaties gaan naar MEVI Fijnmechanische Industrie uit Helmond, dat is verkozen tot de beste industriële toeleverancier 2019 van Nederland in de categorie Best Logistics Supplier. MEVI produceert en levert machines, modules en gereedschappen. Van maakdelen tot aan complete machines.

Het distributiecentrum ‘Gold Forum’ wordt hét kroonjuweel van Businesspark Flight Forum in Eindhoven. In de directe omgeving van dit pand onder andere Deloitte, ASML, DHL en Philips gevestigd.

De vlag kan in de top worden gehesen. TerStal, een kledingbedrijf met fashion voor dames, heren en kinderen, heeft het hoogste punt in de bouw bereikt van het nieuwe dc in Almelo.

Lidl opende zijn distributiecentrum in Waddinxveen in 2016 en groeit alleen maar verder. De supermarktketen is nu op zoek naar extra orderpickers voor in het magazijn.

UC Group, een interim- en consultancybureau in de supply chain, ging de uitdaging aan in een ‘La casa de papel’-escaperoom, naar de bekende Spaanse heistserie op Netflix.

https://www.instagram.com/p/B5S18syp1Sp/

Inschrijven nieuwsbrief

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven