Magazijnautomatisering

Savoye, specialist in magazijnautomatisering, bouwt een compleet geautomatiseerde oplossing bij Spicers, leverancier van kantoorartikelen voor Groot-Brittannië en Ierland. De oplossing wordt ingezet voor het orderverzamelproces in het distributiecentrum van Spicers in Smethwick in West Midlands (GB).

Voor Spicers is het project, dat gepaard gaat met een totale investering van ruim 2,3 miljoen Britse ponden, van cruciaal belang voor de groeiplannen. De leverancier heeft een groot en gevarieerd assortiment, bestaande uit meer dan 17.500 SKU’s, die worden geleverd aan meer dan 300 leveranciers. De investering in de nieuwe geautomatiseerde oplossing is cruciaal voor het realiseren van een consistent hoog serviceniveau.
De oplossing van Savoye bestaat uit de onlangs door Savoye gelanceerde Intelis rollenbanen, een Jivaro verpakkingsmachine en de softwareoplossing LM7 om de orderverzamel- en opslagprocessen betreffende 14.500 SKU’s te beheren.
Het project zal in augustus 2013 operationeel zijn en bevat dan tevens componenten als een opzetmachine voor dozen met twee maatvoeringen, doorrolstellingen voor de opslag van de kartonnen dozen, labelapplicatoren, een machine voor het automatisch toevoegen van documenten en kartonbedrukking middels een inkjet machine.

Meer informatie: Savoye

Inschrijven nieuwsbrief

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven