Marktnieuws

Samsung SDS, een dochterbedrijf van Samsung, opent een distributiecentrum in Tilburg. Het pand komt te staan op een oppervlakte van 31.000 vierkante meter op bedrijventerrein Loven III.

Het dc wordt het vierde logistieke centrum in Europa dat volledig wordt ingezet voor externe klanten van de elektronicagigant. Wereldwijd is Samsung SDS in een paar jaar tijd uitgegroeid tot een belangrijke logistieke speler; zo’n tien procent van de goederenstroom bestaat inmiddels uit producten van externe klanten.

“Logistiek is cruciaal voor onze bedrijfsvoering”, zegt Robert van der Waal, verantwoordelijk voor de logistieke activiteiten van Samsung SDS in Europa. “Daarom verzorgen we al heel lang ons eigen logistieke proces.”

Samsungs Robert van der Waal is sinds januari ook de nieuwe voorzitter van TKI Dinalog. Onze redacteur Marcel te Lindert sprak Robert hier onlangs over.

“De combinatie van jarenlange operationele logistieke ervaring en onze software-ontwikkelkracht zorgt voor oplossingen die het niveau van veel bestaande logistiek dienstverleners overstijgt. Die kennis en kunde stellen we graag beschikbaar aan derden”, aldus Van der Waal.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven