Marktnieuws

Wim Bosman Logistics in ‘s-Heerenberg en Laborijn hebben hun lopende contract voor onbepaalde duur verlengd. Via Laborijn werken mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt in het magazijn van Wim Bosman.

“Zes jaar geleden werd met een groep van vijf teamleden begonnen met een enkel project en inmiddels is de Co-Packing afdeling van Wim Bosman uitgegroeid tot een operatie waar dagelijks een groep van meer dan 60 teamleden een grote hoeveelheid ‘value added-activiteiten’ uitvoert voor de klanten van Wim Bosman.” Aldus beide partijen in een gezamenlijke verklaring. Het gaat daarbij bijvoorbeeld om labelen, displays bouwen, ompakken en het produceren van promotiekrimps. “Met het ondertekenen van het nieuwe contract bouwen de partijen verder aan continuïteit van duurzame arbeidsplekken.”

Laborijn is als organisatie het resultaat van het samengaan van de afdeling Werk & Inkomen van de gemeente Doetinchem, ISWI uit Oude IJsselstreek en sociaal werkvoorzieningsschap Wedeo per 1 januari 2016. Kerntaak is uitvoering van de zogeheten Participatiewet.

MVO platform bind!

Wim Bosman en Laborijn zijn ook de initiatiefnemers van het platform bind!. “MVO platform bind! is een netwerk van werkgevers die kansen willen creëren voor mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt”, aldus de initiatiefnemers. “Het platform inspireert, informeert en helpt organisaties verder op het gebied van maatschappelijk verantwoord ondernemen.”

Inschrijven nieuwsbrief

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven