Marktnieuws

Ruim 250 exposanten op WWV 2015

1

Vandaag (22 januari) is de laatste kans om de Webwinkel Vakdagen in de Jaarbeurs Utrecht te bezoeken. WWV 2015 telt ruim 250 e-commerce leveranciers op een beursvloeroppervlak van 15.000 m2.

Eén van de uitgelichte standhouders is DHL Parcel. Elk van de meer dan 11.000 bezoekers die verwacht wordt op de Webwinkel Vakdagen kan op standnummer L37 zelf ervaren hoe een DHL Parcelstation (foto) werkt. In de wand met pakketkluizen zijn cadeaus verstopt die met een spel in de beursstand van bol.com te winnen zijn.

Levering aan klant
DHL Parcel plaatste enkele weken terug het eerste DHL Parcelstation bij het hoofdkantoor van DHL Parcel aan de Reactorweg in Utrecht. De komende maanden worden er nog twintig DHL Parcelstations in gebruik genomen. Daarmee biedt DHL Parcel webwinkels weer een extra mogelijkheid om consumenten te bereiken. De innovaties omvatten verder onder meer maandag- en avondlevering, uitbreiding van het aantal Parcelshops, tijdvensterlevering en meer geavanceerde Track- & Trace-opties, e-mailnotificatie en advies op maat.

Belgische consument
Voor veel webwinkels is het betreden van de Belgische markt een voor de hand liggende eerste stap in het buitenland. Daarom biedt DHL Parcel tijdens de beurs een kennissessie over het betreden van de Belgische markt. Wat maakt de Belgen anders dan de Nederlanders als het aankomt op online shoppen? Waarin verschilt de Belgische consument van de Nederlandse en bereik je hem of haar? Wat kan je van je logistiek partner verwachten? Tijdens een kennissessie delen Branko Schuurman, marketingdirecteur DHL Parcel Benelux, en Geert Verbelen, marketingdirecteur DHL Parcel Belux, hun ervaringen met bezoekers.
Inschrijven voor deze kennissessie kan op deze link.

Inschrijven nieuwsbrief

1 reactie op “Ruim 250 exposanten op WWV 2015

  1. […] van afhaalpunten en kluisjes waar bezorgers bestellingen veilig kunnen achterlaten. PostNL en DHL presenteerden hun kluisjes tijdens de Webwinkel […]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven