Marktnieuws

Programmeerbare visionsensor

Sick InspectorP

De Sick InspectorP visionsensor is helemaal naar wens te programmeren via Sick AppSpace. Voor veel 2D-beeldverwerkingsapplicaties is Sick bestaande intelligente configureerbare visionsensor Inspector de alles-in-één-oplossing.

Hij positioneert, controleert en meet op hoge snelheden, kent een krachtige objectzoekfunctie ongeacht positie, draaihoek en grootte, en staat voor een gebruiksvriendelijke configuratie.

Eenvoudig te implementeren

Welke inspectie- of andere beeldverwerkingsfunctionaliteit ook nodig is, via de ontwikkelomgeving Sick AppStudio is deze eenvoudig te implementeren. De ontwikkelaar bepaalt zelf of hij de functionaliteit volledig in eigen beheer programmeert of gebruikmaakt van de tools in de Halcon-beeldverwerkings-bibliotheken die op de InspectorP gebruikt kunnen worden, omdat deze een runtime- Halcon-licentie heeft.

Vrijheid en flexibiliteit

Omdat de functionaliteit geheel vrij programmeerbaar is, kan de ontwikkelaar meer dan alleen inspectiefuncties creëren en combinaties van functies maken. Zo kunnen bijvoorbeeld ook functies voor barcodelezen worden geprogrammeerd. De verwerking van alle functies vindt plaats in de vision-sensor; er is dan ook geen externe verwerkingsunit nodig.

Geen externe verwerkingsunit

De mogelijkheid bestaat om functionaliteit voor specifieke applicaties te ontwerpen via AppSpace programmeerbare 2D-visionsensor. Voor de verwerking binnen visionsensor zelf is geen externe verwerkingsunit nodig. De inspector heeft een robuuste industriële behuizing en is leverbaar in 3 modellen: InspectorP63x, InspectorP64x en InspectorP65x. Er zijn verschillende typen lenzen mogelijk, afhankelijk van type InspectorP, lensadapter InspectorP65x C-mount, InspectorP64x C-mount en S-mount en InspectorP63x C-mount en S-mount.

Meer informatie: Sick B.V.

Inschrijven nieuwsbrief

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven