Marktnieuws

Zalando heeft vanuit zijn nieuwe dc in Verona de eerste bestellingen de deur uitgestuurd. De logistiek in het distributiecentrum van 130.000 vierkante meter wordt geregeld door de Duitse logistiek dienstverlener Fiege

Het warehouse, dat staat in Nogarole Rocca, bedient niet alleen de Italiaanse markt, maar ook andere Zuid-Europese markten zoals de Zuid-Franse, Spaanse, Oostenrijkse en Zwitserse. In het pand zullen uiteindelijk 1.000 mensen komen te werken. 

Winterjas

De eerste afgeronde bestelling was een winterjas die moest worden verstuurd naar een klant in Cassino in de provincie Frosinone. 

“Dit is een belangrijke mijlpaal voor ons Europese fulfilment-netwerk en ons succesverhaal in Italië. Door een nieuw fulfilmentcentrum te openen in Nogarole Rocca, breiden we ons netwerk uit en staan we nog dichter bij onze Italiaanse klanten”, aldus Riccardo Vola, directeur Zuid-Europa bij Zalando. 

Best-in-class services

“Zalando is in Italië een aantrekkelijke markt, want ze hebben erg gepassioneerde klanten en een snelgroeiend online segment. Met een ontwikkeld intralogistieke concept en een sterke partner zijn we in staat om de klantvraag te bedienen met best-in-class diensten en een breed kledingassortiment.”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven