Corona

Een primeur voor Kuehne + Nagel. De logistiek dienstverlener is aangewezen om het coronavaccin van de Amerikaanse farmaceut Moderna op te slaan en te distribueren naar Europa, Azië, het Midden-Oosten, Afrika en delen van Amerika. 

“Met de aankondiging nemen we de verantwoordelijkheid op ons om Covid-19 Vaccine Moderna over de hele wereld te verspreiden”, zegt Robert Coyle van Kuehne + Nagel. “We hebben decennialang geïnvesteerd in ons farma- en gezondheidsnetwerk en ons wereldwijde team van experts. We zijn er klaar voor.”

Spannende tijd

Dan Staner van Moderna laat weten ‘trots’ te zijn op de samenwerking met de logistiek specialist: “Na de recente goedkeuringen is dit weer een stap dichter bij het oplossen van de pandemie. Het is een spannende tijd voor zowel onze bedrijven als alle betrokkenen.”

230 dc’s wereldwijd

Het van oorsprong Duitse Kuehne + Nagel heeft meer dan 230 vestigingen wereldwijd en zal die inzetten om het vaccin via de weg en door de lucht te distribueren. In Europa beschikt het bedrijf over een vloot van meer dan 200 speciale farmaceutische vrachtwagens. In alle stadia van transport en opslag wordt de vereiste temperatuur van 20 graden onder nul gehandhaafd. 

Tijdens piekmomenten is handhaving van de coronamaatregelen in het dc niet te doen

Bekijk resultaat

Meer informatie: Kuehne + Nagel N.V.

Inschrijven nieuwsbrief

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven