Marktnieuws
Drie generaties Ploeger voor de Euro-6-truck die werd gebruikt voor de spectaculaire openingshandeling van het nieuwe warehouse.
Drie generaties Ploeger voor de Euro-6-truck die werd gebruikt voor de spectaculaire openingshandeling van het nieuwe warehouse.

Het nieuwe BREEAM Outstanding warehouse van Ploeger Logistics, dat onlangs geopend is, is een uitbreiding op het bestaande warehouse aan de Daltonstraat in Harderwijk. In het bijzijn van ruim 200 aanwezige relaties openden de drie generaties Ploeger met een nieuwe Euro-6-truck, het warehouse.

In de komende jaren wil Ploeger fors groeien op groupagevervoer en warehousing. Deze uitbreiding is daarom een strategische investering, waarmee een sterk en duurzaam toekomstperspectief ontstaat. De ambitie van Ploeger is om de grootste logistieke dienstverlener te worden van Midden-Nederland.

Duurzame keten

Onderdeel van het programma was tevens een rondetafelgesprek onder leiding van dagvoorzitter Arnoud Leerling. Het gesprek aan tafel focuste zich op actuele onderwerpen zoals de arbeidsmarkt, duurzaamheid en de toekomst van de logistiek. Het klonk eensluidend: Investeren in duurzaamheid is anno 2018 heel belangrijk, voor zowel de korte als de lange termijn. Op korte termijn omdat het een besparing oplevert, echter de belangrijkste drijfveer is om voor de volgende generatie het verschil te maken. Duurzaamheid is tevens iets voor de gehele logistieke keten. Adwin Ploeger: “Juist door intensief samen te werken met opdrachtgevers, veel aandacht voor data-analyse en maximale focus op efficiency kunnen we verduurzamen. Ploeger gaat daarin graag voorop, met dit extreem duurzame warehouse zetten we een prachtige stap richting een duurzame toekomst.”

Meer informatie: Ploeger Logistics Harderwijk BV

Inschrijven nieuwsbrief

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven