Marktnieuws
DPD bezorger.
DPD bezorger.

Vanaf april 2019 verdubbelt DPD haar pakketcapaciteit met de opening van een compleet nieuw distributiecentrum in Eindhoven.  Hiervoor heeft DPD heeft een partnership gesloten met VANAD Group. Deze samenwerking is bedoeld om klanttevredenheid in groeiende markt verder te optimaliseren.

Customer care expert VANAD Group voert sinds september van dit jaar de klantenservice uit voor ontvangende klanten van DPD. Dit omvat klantcontact via telefonie, e-mail en social media.

Door de samenwerking wil DPD nog meer focus aanbrengen op het bedienen van klanten en expliciteit inzetten van innovaties waar zowel ontvangers als verzender van kunnen profiteren. DPD heeft een ambitieuze groeistrategie geformuleerd, klanttevredenheid staat hierin centraal.

Dienstverlening versterken

“Elk pakket is bijzonder en van betekenis voor zowel de verzender als de ontvanger”, zegt Eric Dietz, CEO DPD Nederland. “Wij stellen alles in het werk om pakketten sneller te leveren, maar doen er ook alles aan om onze klanten steeds beter van dienst te zijn. Wij willen niet alleen qua omzet en volume groeien, maar ook op het gebied van klantgerichtheid en innovatie. In nauwe samenwerking met VANAD Group hebben we de afgelopen maanden werkzaamheden naar VANAD Group overgebracht. We hebben er vertrouwen in dat we met deze samenwerking onze dienstverlening verder versterken.”

Ook VANAD Group benadrukt het belang van een gezamenlijke missie. “Wij werken samen met organisaties die qua DNA bij ons passen en die ook willen, kunnen en durven veranderen om het beste uit zichzelf te halen”, aldus Yvonne de Keijzer, general manager VANAD Engage. “In DPD zien wij een ideale match. Naast de toonaangevende retailers met wie wij al jarenlang samenwerken, hebben wij nu ook een partnership voor de ‘last mile delivery’ in de retailbranche. Dit partnership sluit perfect aan op onze rol als challenger, waar onze mensen, ondersteund door technologische en innovatieve oplossingen, dagelijks het verschil maken.”

Meer informatie: DPD (Nederland) B.V.

Inschrijven nieuwsbrief

Gerelateerde berichten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven