Marktnieuws
Nunner Logistics

Nunner Logistics verhuist in het tweede kwartaal van 2020 naar een ander dc in Helmond. Dit distributiecentrum van 15.000 vierkante meter op industrieterrein BZOB zal ook dienen als hoofdkantoor van Nunner in Nederland. 

Het hoofdkantoor krijgt een grootte van 2.000 vierkante meter. Vanaf het dc zullen dagelijks meer dan 150 vrachtwagens vertrekken naar alle windstreken van Europa.

Het nieuwe hoofdkantoor en het overslagcentrum zullen gerealiseerd worden op bedrijventerrein BZOB, niet ver van de huidige locatie. Hierdoor kan het bedrijf op een verantwoorde manier met behoud van het huidige team een kwaliteitsimpuls geven aan de bedrijfsvoering, aldus Nunner in een persbericht.

“Nunner Logistics is de afgelopen jaren hard gegroeid, zowel internationaal als in Nederland”, zegt CEO Erwin Cootjans. “Ons nieuwe hoofdkantoor en x-dock zullen ervoor zorgen dat we ook de komende jaren deze groei kunnen voortzetten. Met deze nieuwbouw nemen we op alle fronten een stap naar het next level.”

Nunner Logistics

Nunner is een leverancier van logistieke diensten met het hoofdkantoor in Helmond (Nederland) en vestigingen in Oostenrijk, Duitsland, Rusland, Zwitserland, Spanje, Tsjechië, Litouwen, Estland, Polen, Roemenië en Slovenië. Het bedrijf biedt een geïntegreerd portfolio van logistieke diensten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven