Marktnieuws
NKIT zoekt locatie voor jubileum-editie

De 20e editie van het veiligheidskampioenschap NKIT vindt plaats op 18 juni a.s. bij Herbalife in Venray. Het Europese distributiecentrum biedt die dag ruimte aan maximaal 60 deelnemers die strijden om de titel veiligste hef- en magazijntruckchauffeur van Nederland. De inschrijving is vanaf heden geopend.

NKIT logoHet Nederlands Kampioenschap Intern Transport NKIT staat in het teken van vakmanschap en veilig werken met intern transportmiddelen. De deelnemers krijgen een aantal opdrachten met verschillende trucks (merken en typen) die ze zo zorgvuldig mogelijk en zonder veiligheidsfouten moeten uitvoeren. Voor elke opdracht is een tijdslimiet ingesteld die ruim genoeg is om het werk correct uit te voeren. Degene die de minste veiligheidsfouten maakt en binnen de tijdslimiet blijft, wint het kampioenschap.
Inschrijving is mogelijk via www.nkit.nu.

Het NKIIT 2016 wordt mede mogelijk gemaakt door Jungheinrich Nederland, Heffiq, Toyota Material Handling Nederland, Meijer Special Equipment, Savas Seating, GNB Industrial Power en BMWT Train.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven