Marktnieuws

Venray krijgt er nieuwe warehouses bij. De logistieke vastgoedontwikkelaar Gazeley gaat in de Limburgse plaats drie nieuwe distributiecentra bouwen met een totaaloppervlak van 83.000 vierkante meter.

Het Britse Gazeley gaat bouwen op bedrijventerrein Smakterheide. Het eerste dc is in aanbouw en zal in augustus in gebruik worden genomen door logistiek dienstverlener Syncreon. Het is nog niet bekend welke andere bedrijven zich in de warehouses zullen vestigen.

“Gazeley groeit in Nederland en Europa”, zegt Philippe Hendriks, Development Director bij Gazeley. “Onze toewijding voor onze klanten is hoog, dit zie je ook terug bij deze nieuwe samenwerking met een bestaande klant.”

“We zijn verheugd dat we opnieuw met Syncreon een partnerschap zijn aangaan. We kijken uit naar meer mooie samenwerkingen met klanten in de toekomst en de ontwikkeling van fase twee en drie.” Gazeley opende vorig jaar, in Amsterdam, voor het eerst een kantoor in Nederland.

Hotspot

De regio Venlo-Venray staat bekend als een logistieke hotspot. De regio won de verkiezing ‘Logistieke Hotspot’ zeven keer en vorig jaar eindigde men als derde, achter de regio’s Noord-Limburg en West-Brabant. Bij het bepalen van de beste hotspot wordt gekeken naar onder meer de beschikbaarheid van grond en gebouwen, de infrastructuur, bereikbaarheid en beschikbaarheid van personeel.

Inschrijven nieuwsbrief

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven